Årets talangshow på Europaskolan Malma bjöd på blandad kompott

För andra året i rad anordnades Europaskolan Malmas talangshow i stora gymnastiksalen. Det blev en fantastisk show med allt från ballader till hårdrock och solodans blandat med dansmedley.

På Europaskolan Malmas talangshow var elever från blandade årskurser representerade, både från mellanstadiet och högstadiet.

Vi fick bland annat höra solosång, titta på gymnastikuppvisning, se dansshower samt lyssna på trummor och gitarr.

Under showen fick vi även se korttrick framförda av två elever i årskurs 8. De bjöd upp två lärare till sina trick, och applåderna när tyskaläraren Monica fick gå fram till scenen till tonerna från ”Hej hej Monika” gick inte att ta miste på.

Vi tackar våra oerhört modiga elever för att de bjöd oss på en härlig show med sina fantastiska framträdanden. Bra jobbat allesammans!