Gnistrande vacker terminsstart på Europaskolan Malma

Det är den första dagen på terminen, och år 2018 bjuder på ett utsökt vackert vinterväder med strålande sol och ett tunt, gnistrande snötäcke. Vi på Europaskolan Malma hälsar alla elever, såväl gamla som nya, välkomna till den här terminen.

En nyhet för i år är vår helt nya hemkunskapssal som inryms i samma byggnad som vår framtida nya matsal med eget kök. Planen är att hemkunskapen kommer att kunna ta plats från och med nästa vecka medan vår egna matsal får vänta till nästa läsår.

En annan nyhet är vår nya SYV, studie- och yrkesvägledare, som är ett känt ansikte här i trakten, nämligen Mathias Jävergren. Välkommen till Europaskolan Malma, Mathias!

Vi välkomnar också vår nya heltidsanställda kurator, André Holmgren. Vi är övertygade om att han kommer att vara en stor tillgång i vårt personalteam.

En som är gammal i gemet men som byter arbetsuppgifter är vår lärare Malin Lindqvist, som tar över rollen som specialpedagog från och med nu. Hon kommer att fortsätta att undervisa i svenska och språkval svenska/engelska vid sidan av sina nya arbetsuppgifter.

Återigen varmt välkomna till en ny, spännande, lärorik och rolig termin på Europaskolan Malma!