Lärare i matematik, NO-ämnen och teknik, årskurs 7–9

Europaskolan Malmköping är en relativt nyetablerad fristående grundskola, med årskurserna 4–9. Verksamheten startade år 2015.

Europaskolan Malmköping ligger centralt i Malmköping i Flens kommun, med goda allmänna kommunikationer. Vi ingår i en koncern som ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan, som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Stiftelsen är icke vinstdrivande samt religiöst och politiskt oberoende.

Skolan sätter kunskap och bildning i centrum, och vi har höga och positiva förväntningar på såväl elever som personal. Skolan har cirka 300 elever.

Nu söker vi dig som är legitimerad lärare att undervisa i årskurs 7–9, på Europaskolan Malmköping.

Om dig

Du ska ha stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar. Kunskaper inom NPF är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i matematik samt i samtliga eller några av ämnena biologi, fysik, kemi eller teknik, i årskurserna 7–9. I tjänsten ingår även att vara klassföreståndare/mentor.

Utbildning och kompetenser

Krav
Pedagogik och lärarutbildning
Eftergymnasial utbildning, två år eller längre
Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet
Meriterande är minst 1–2 års erfarenhet av arbete som lärare i grundskolan, årskurs 7–9

Anställningsvillkor
Som lärare på Europaskolan Malmköping har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår vid heltid). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde den
7 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan via e-post, senast den 6 januari 2019: ansokan.malmkoping@europaskolan.se. Ange referens ”Ansökan lärare ma/NO” i ämnesraden.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Stephan Eriksson, rektor
E-post: stephan.eriksson@europaskolan.se