”Schysst på nätet”: Temakväll med Friends på Europaskolan Malma den 4 maj

Hur kan man som förälder/vårdnadshavare förebygga kränkningar på nätet? Det är ämnet för en föreläsning av Friends på Europaskolan Malma – med praktiska tips och verktyg.

Föräldrar/vårdnadshavare har en viktig roll när det gäller att guida och stötta barn och unga i deras liv nätet. Det handlar om allt från att ha koll på var de gör, till att inspirera och utveckla kompetens. Inte minst handlar det om att förebygga kränkningar och veta vad man kan göra om något händer.

Nu bjuder Friends in till utbildningen Schysst på nätet, en temakväll för föräldrar/vårdnadshavare.

Även andra intresserade vuxna är välkomna, så du behöver inte ha barn på skolan för att delta.

Tid: Torsdagen den 4 maj, klockan 18.30–20.00
Plats: Europaskolan Malma

Vill du delta? Anmäl dig senast onsdagen den 26 april, via SchoolSoft eller e-post: info@europaskolan.se. Temakvällen kräver ett visst antal deltagare för att kunna genomföras, så tipsa gärna andra.

Varmt välkomna!
Läs mer om Schysst på nätet här >