Välkommen till påsklovshäng på Europaskolan Malma

Har du inte så mycket planerat för påsklovet? Europaskolan Malma har öppet för de elever som vill träffas, med flera roliga aktiviteter.

Måndag till onsdag, 10.00–15.00, under påsklovet finns våra elevhandledare på plats, på Europaskolan Malma. Alla elever som vill är välkomna till mysigt påsklovshäng.

På baksidan av skolan kan du spela kubb, fotboll eller brännboll (beroende på hur många som kommer), arrangerat av Therese Lötberg.

Inne på skolan erbjuder Daniel Feldt tv-spel på storbildskärm (PS4). Ta gärna med dig en egen handkontroll, spel eller egen konsol (till exempel Playstation eller Xbox). Obs! Vi kommer att vara noga med åldersgränsen.

Emma Carlsson håller öppet i cafeterian, där du kan spela spel, köpa toast eller fika.

Vi ses!