Världens bästa elevhandledare

Europaskolan Malmköping är en relativt nyetablerad fristående grundskola, med årskurserna 4–9. Verksamheten startade år 2015.

Europaskolan Malmköping ligger centralt i Malmköping i Flens kommun, med goda allmänna kommunikationer. Vi ingår i en koncern som ägs av den ideella Stiftelsen Europaskolan, som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Stiftelsen är icke vinstdrivande samt religiöst och politiskt oberoende.

Skolan sätter kunskap och bildning i centrum, och vi har höga och positiva förväntningar på såväl elever som personal. Skolan har cirka 300 elever.

Nu söker vi dig som är ”världens bästa elevhandledare” till Europaskolan Malmköping.

Om dig

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och beteende och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar. Utbildning/erfarenhet inom pedagogisk sektor och/eller kunskaper inom NPF är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är världens bästa elevhandledare (den benämningen använder vi på våra elevassistenter). Rubriken och inledningen här är självklart tillspetsad, men du ska veta att du är extremt lämpad för ett sådant uppdrag. Din uppgift blir att stödja elever såväl i deras skolarbete som med sociala situationer i skolan.

Din profil

Krav
Gymnasial utbildning.

Arbetslivserfarenhet
Meriterande är minst 2 års erfarenhet av arbete som elevassistent.

Anställningsvillkor
Tjänsten är ett vikariat med tillträde omgående och varaktighet till och med 20 juni 2019. Som elevhandledare på Europaskolan Malmköping har du uppehållstjänst med 206–208 arbetsdagar/läsår. Tjänstgöringsgraden för denna tjänst är minst 80 procent.

Ansökan

Skicka in din ansökan via e-post, senast den 20 december 2018: ansokan.malmkoping@europaskolan.se. Ange referens ”Ansökan elevhandledare” i ämnesraden.

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Stephan Eriksson, rektor
E-post: stephan.eriksson@europaskolan.se